Les comarques de Tarragona sumen 26 nous positius en coronavirus, amb un risc de rebrot a la baixa

La xifra de positius s'eleva fins als 3.727

La lluita contra el virus continua a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i, aquest dimecres, el balanç del Departament de Salut assenyala que hi ha un lleuger descens de casos i la tendència a la baixa del nivell de risc de rebrots a les dues regions, situades en zona moderada. En total, han estat 26 nous positius que s'han comptabilitzat, situant-se un altre cop per sota de la trentena, i elevant la xifra de casos des de l'inici de la pandèmia en 3.727 positius.

El risc de rebrots a les comarques de Tarragona segueix a la baixa. Al Camp de Tarragona, on ja s'estava en una zona moderada, continua minvant, mentre que les Terres de l'Ebre, ja situat a la mateixa zona que el Camp, continua baixant a marxes forçades, donant tranquil·litat.

Els nous positius de les dades es tornen a concentrar en gran part a la regió sanitària del Camp de Tarragona (26), registrant-ne dos més a les Terres de l'Ebre. Aquest dimecres, a les dades del balanç no s'ha comptabilitzat cap mort per coronavirus i es xifra el total de víctimes mortals en 452. Pel que fa a les persones ingressades als centres hospitalaris es manté la xifra del dimarts, però amb petits canvis, mentre que els de la UCI han augmentat a l'Ebre.

El Camp de Tarragona suma 24 nous positius

Les dades al Camp de Tarragona segueixen mantenint una tendència estable i la xifra de nous contagis se situa en un nivell similar a les dels darrers dies. L'últim balanç suma 24 nous casos positius i, amb aquests, ja són 2.938 persones que s'han infectat a les comarques del Camp, mentre 396 han perdut la vida a causa del virus. Ara mateix, els hospitals tarragonins sumen 10  pacients ingressats a planta, un menys que el dimarts, i altres 3 a la Unitat de Cures Intensives.

Pel que fa al risc de rebrot continua desaccelerant en respecte les últimes dades, on se situava als 53 punts i, ara, ja està als 49,06, sobrepassant la barrera dels 50.

Augment en ingressos a planta i UCI a l'Ebre

Les últimes hores a les Terres de l'Ebre han confirmat la tendència a la baixa del risc de rebrot a la regió sanitària. Després d'estar en una zona de risc alt els últims dies, pel que a rebrots es refereix, aquest dimecres es manté en una zona moderada tornant a fer una passa endavant situant-se als 68,53 punts.

Pel que fa als casos positius, se n'han sumat 2 de nous, tornant a les dades anteriors, després dels 16 contagis del dimarts.. L'Ebre ja compta amb 789 positius confirmats des de l'inici de la pandèmia. On hi ha hagut un augment preocupant de dades ha estat en els ingressos als centres hospitalaris, on n'hi ha hagut 1 de nou i ja en són 13, mentre a les UCI ja n'hi ha dos més que el dimarts, amb un total de 7. El total de defuncions es manté en 56.

"Els pagesos de TGN demanen més vigilància als Mossos per prevenir robatoris als conreus" "Dades actualitzades: 5 nous brots a TGN augmenten la xifra als 31"