NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Les comarques de Tarragona registren 12 nous positius i dues noves morts per coronavirus

La demarcació acumula 2.481 contagis i 318 morts testades

Els nous casos positius de coronavirus a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre continuen estant per sobre la desena. Segons el Departament de Salut en l'últim balanç presentat aquest dissabte, en les últimes 24 se n'han confirmat 12 i la xifra de positius acumulats al territori s'eleva als 2.481 —2.152 al Camp de Tarragona i 329 a les Terres de l'Ebre Pel que fa a les defuncions, en les últimes hores se n'ha registrat una amb positiu confirmat i una sospitosa al Camp de Tarragona, i la xifra augmenta fins a les 435 morts acumulades, entre sospitosos i confirmats.

Des de Salut s'ha informat que 5 nous pacients que han rebut l'alta i ja són 1.208 les persones que han superat la malaltia als centres mèdics de casa nostra des de l'inici de la pandèmia, 1.079 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Ara mateix, amb les darreres dades són 318 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques tarragonines. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 435 víctimes. En relació amb les residències, hi ha 502 positius confirmats de coronavirus, hi ha hagut un total de 86 defuncions per Covid-19 testades en aquestes instal·lacions —84 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 43 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.152 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 329 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 486 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 246 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.079 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 390 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 303 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 87 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 84 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 37 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"El Port de Tarragona rehabilitarà una de les «joies» de Tarragona" "Sense pista de ball: L'estranya reobertura dels locals d'oci nocturn de Tarragona"