NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Les comarques de Tarragona sumen 15 nous positius en coronavirus aquest dissabte

El territori acumula ara 2.731 contagis des de l'inici de la pandèmia

L'últim balanç diari del Departament de Salut registra 15 nous casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona. Concretament, se n'ha comptabilitzat 9 a la regió Sanitària del Camp de Tarragona i 6 a les Terres de l'Ebre. Des de l'inici de la pandèmia, s'han reportat 2.731 positius acumulats a la regió de Tarragona, 2.315 al Camp i 416 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions, aquest dissabte tampoc s'ha registrat cap mort al territori. Així doncs, ara mateix són 445 les víctimes mortals totals per Covid-19 a casa nostra —400 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, Salut no ha actualitzat les dades aquest dissabte. Fins aquest divendres, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilavena fins als 1.276, 1.147 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 329 defuncions testades  

Ara mateix, són 329 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 445 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 494 positius confirmats acumulats, 88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.315 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 416 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 472 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 21 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.147 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"La nova gran estructura que tindrà el Port de Tarragona" "Exhaurides les entrades d'aquesta l'activitat gratuïta del Port de Tarragona"