El Camp de Tarragona i l'Ebre sumen 16 nous casos positius en Covid-19

La demarcació acumula 2.747 contagis des de l'inici de la pandèmia
Tarragona suma 16 positius més | Àngel Ullate

La demarcació de Tarragona suma, aquest diumenge, 16 nous casos de coronavirus, segons el darrer balanç facilitat pel Departament de Salut. Concretament, se n'ha comptabilitzat 15 a la regió Sanitària del Camp de Tarragona i 1 a les Terres de l'Ebre. Des de l'inici de la pandèmia, s'han reportat 2.747 positius acumulats a la regió de Tarragona, 2.330 al Camp i 417 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions, aquest diumenge tampoc s'ha registrat cap mort al territori. Així doncs, ara mateix són 445 les víctimes mortals totals per Covid-19 a casa nostra —400 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, se n'han registrat 3 de noves. Fins avui, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen fins als 1.279, 1.150 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 329 defuncions testades  

Ara mateix, són 329 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 445 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 494 positius confirmats acumulats, 88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.330 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 417 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 473 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 21 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.150 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"IQOXE, 6 mesos després: El Govern adverteix que els canvis normatius trigaran" "Última hora: Els nous casos de coronavirus a Tarragona d'avui dissabte"