Dos nous positius per coronavirus i cinc altes hospitalàries a les comarques de Tarragona

La demarcació acumula 2.539 contagis i 328 defuncions testades
El passadís d'un hospital, en una imatge d'arxiu | EP

El Departament de Salut ha informat de nous casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona. En concret, en les últimes 24 hores s'han registrat 2 contagis a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, mentre que al Camp de Tarragona no n'hi ha hagut cap. Ara mateix, la xifra de positius acumulats s'eleva fins als 2.539, 2.199 al Camp i 39 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions, no se n'ha registrat cap durant l'última jornada i, en total, es mantenen les 444 víctimes mortals totals arreu de les comarques tarragonines —399 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

5 altes hospitalàries

Salut ha informat de 5 altes hospitalàries en les últimes 24 hores, totes elles a la regió sanitària del Camp de Tarragona. El conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen ara als 1.260, 1.136 al Camp de Tarragona  i 129 a les Terres de l'Ebre.

També es mantenen les defuncions testades

Ara mateix, són 328 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 444 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 493 positius confirmats acumulats, 87 defuncions per Covid-19 testades —85 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.199 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 339 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 473 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 20 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 253 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 13 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.136 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 399 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 313 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Bones notícies sobre els ERTO a TGN, tot i que encara hi ha feina per fer" "Atenció: Sorpresa en les últimes dades de l'atur a Tarragona"