NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre sumen 30 positius nous de coronavirus

La demarcació acumula 2.777 contagis des de l'inici de la pandèmia

Els nous casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona no paren d'augmentar en les últimes hores. En l'últim balanç del Departament de Salut d'aquest dillus, n'hi ha hagut 30 positius nous. En concret, 19 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 11 a la de les Terres de l'Ebre. Des de l'inici de la pandèmia, s'han reportat 2.777 positius acumulats a la regió de Tarragona, 2.349 al Camp i 428 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions, aquest dilluns, el Salut no n'ha registrat cap dins del balanç, però ha informat d'una a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre. Ara mateix són 445 les víctimes mortals totals per Covid-19 a casa nostra —400 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, no s'han donat noves xifres. Fins avui, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen fins als 1.279, 1.150 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 329 defuncions testades  

Ara mateix, són 329 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 445 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 494 positius confirmats acumulats, 88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.349 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 428 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 473 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 21 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.150 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"El Port de Tarragona comença una de les activitats més esperades" "Atenció: Confirmen quatre nous brots de Covid-19 a Tarragona"