NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Les comarques de Tarragona registren 36 nous contagis de Covid-19

La demarcació acumula 2.873 contagis des de l'inici de la pandèmia

El nou balanç del Departament de Salut confirma 36 nous casos positius de coronavirus en les últimes hores. En concret, a la regió sanitària del Camp de Tarragona n'hi ha hagut 29 positius de Covid-19, mentre a la de les Terres de l'Ebre, se n'han registrat 7 contagis. Des de l'inici de la pandèmia, s'han reportat 2.873 positius acumulats a la regió de Tarragona, 2.414 al Camp i 459 a l'Ebre.

Aquest dijous, pel que fa a les defuncions, Salut n'ha registrat dues a dins del balanç, en concret, a les Terres de l'Ebre. Ara mateix, segons el balanç, són 448 les víctimes mortals totals per Covid-19 a casa nostra —400 a Tarragona i 48 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, no se n'ha registrat cap de nova. Fins avui, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen fins als 1.281, 1.152 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 331 defuncions testades  

Ara mateix, són 331 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 448 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 497 positius confirmats acumulats, 88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.414 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 459 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 473 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 24 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 26 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 5 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.152 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 48 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 17 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 31 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Cas IQOXE: l'Ajuntament de Tarragona anirà contra l'empresa a judici" "Urgent: Treballadors d'IQOXE i d'una empresa externa en quarantena pel coronavirus"