Un nou cas de coronavirus en una residència a la demarcació de Tarragona en l'últim balanç

Tarragona continua amb les xifres de 2.529 contagis i 44 defuncions acumulades
Dues persones han rebut l'alta al Camp de Tarragona | ACN

Segon dia consecutiu sense noves defuncions ni nous casos positius per coronavirus a les comarques de Tarragona. Així ho desvela el balanç oficial diari del Departament de Salut d'aquest divendres, 26 de juny, que apunta, però, un nou cas positiu en residències de gent gran. Així doncs, el nombre total positius acumulats arreu del territori continua sent de 2.529 casos, 2.194 al Camp de Tarragona i 335 a les Terres de l'Ebre. Pel que fa a les defuncions, les víctimes acumulades a la demarcació són 444 —399 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre casos sospitosos i confirmats.

Respecte les altes, se n'han registrat 2 de noves en les últimes 24 hores, així que el total de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s¡enfilen als 1.223, 1.094 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

328 morts testades

Ara mateix, són 328 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques tarragonines. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 444 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen, amb 514 positius confirmats acumulats, 87 defuncions per Covid-19 testades —85 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.194 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 335 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 500 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 253 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.094 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 399 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 313 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 37 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"El motiu de la visible flamarada a la torxa de Dow al polígon Nord de TGN" "Pla milionari de la Diputació de Tarragona per unes reformes molt esperades"