Salut registra 24 nous positius per Covid-19 a les comarques de Tarragona

La demarcació acumula ara 3.088 contagis i 333 defuncions testades
L'Hospital Joan XIII de Tarragona, en una imatge d'arxiu | Laia Solanellas

El Departament de Salut ha confirmat avui dimecres, 29 de juliol, 24 nous positius per coronavirus a les comarques de Tarragona, 29 menys que ahir dimarts. Concretament, són 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 13 més a les Terres de l'Ebre. Des de l'inici de la pandèmia, s'han reportat 3.088 positius acumulats a la demarcació, 2.536 al Camp i 552 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions a causa de la Covid-19, Salut no n'ha notificat cap en el darrer balanç. Des de l'arribada de la Covid-19 a terres tarragonines, són 451 les víctimes mortals totals per aquesta malaltia a casa nostra —400 a Tarragona i 51 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Pel que fa a les altes hospitalàries, se n'han registrat 3 durant les últimes hores. Fins avui, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen fins als 1.271, 1.158 al Camp de Tarragona i 113 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 333 defuncions testades  

Ara mateix, són 333 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 451 víctimes.

En relació amb les residències, les xifres es mantenen en el balanç del diumenge. Fins ara, s'acumulen ja 500 positius confirmats acumulats —475 al Camp i 25 a l'Ebre—, 88 defuncions per Covid-19 testades —86 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.536 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 552 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 475 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 257 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 27 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 9 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 7 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.158 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 113 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 400 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 51 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 314 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 19 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 32 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Última hora: Revelen les causes de l'explosió química d'IQOXE" "Última hora: Confirmat 1 nou brot de coronavirus al Camp de Tarragona"