La demarcació de Tarragona suma 78 nous positius en coronavirus

La demarcació acumula ara 3.166 contagis i 445 defuncions

La demarcació de Tarragona suma 78 nous positius, en coronavirus en les darreres 24 hores. Són les últimes dades facilitades per Salut, que aquest dijous ha actualitzat el sistema de difusió d'informació i ara diferencia si els positius estan confirmats per proves PCR o bé per altres proves. Els 78 nous positius a Tarragona estan confirmats per altres proves. Concretament, són 53 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 més a les Terres de l'Ebre. Des de l'inici de la pandèmia, s'han reportat 3.166 positius acumulats a la demarcació, 2.589 al Camp i 577 a l'Ebre.

De la mateixa manera, segons el nou balanç de Salut, al Camp de Tarragona hi ha 2.224 persones amb coronavirus confirmades per proves PCR, mentre que a l'Ebre en són 410. 

Pel que fa a les defuncions a causa de la Covid-19, hi ha una modificació. Segons el nou model, hi ha sis defuncions menys respecte les dades facilitades aquest dimecres. D'aquesta manera, des de l'arribada de la Covid-19 a terres tarragonines, són 445 les víctimes mortals totals per aquesta malaltia a casa nostra —394 a Tarragona i 51 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Nova dada: El risc de rebrot

Una de les noves dades que Salut ha incorporat és el risc de rebrot i la Rho, és a dir, la velocitat de propagació. Al Camp de Tarragona, el risc de rebrot és de 47,71, i la Rho és d'1,17. En canvi, a les Terres de l'Ebre, el risc de rebrot és 124,78, i la Rho 1,53.

"Nou conveni entre la Diputació de TGN i els consells comarcals" "Molt esperada: Les comarques de Tarragona que aviat tindran fibra òptica"