Dos nous casos positius de coronavirus en les últimes hores a Tarragona

La demarcació acumula 2.546 contagis i 328 defuncions testades
Dos nous positius per coronavirus a Tarragona | ACN

Es continuen sumant nous contagis de coronavirus a la província de Tarragona. En l'últim balanç del Departament de Salut s'han comptabilitzat dos nous casos de coronavirus a la regió sanitària del Camp de Tarragona, mentre no se n'ha sumat cap de nou a les Terres de l'Ebre. En total, des de l'inici de la pandèmia, s'han acumulat 2.546 positius amb la Covid-19, 2.206 al Camp i 339 a l'Ebre.

En respecte a les defuncions per la malaltia, en aquest balanç no se n'ha registrat cap de nova i, en total, es mantenen les 444 víctimes mortals totals arreu de les comarques tarragonines —399 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

El Departament de Salut tampoc ha informat de cap nova alta hospitalària a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. En aquest sentit, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen ara als 1.265, 1.139 al Camp de Tarragona  i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 328 defuncions testades  

Ara mateix, són 328 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 444 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 493 positius confirmats acumulats, 87 defuncions per Covid-19 testades —85 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.206 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 339 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 473 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 20 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 254 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.141 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 399 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 313 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Última hora: Degoteig de nous casos positius de coronavirus a Tarragona" "Un gest brillant: recapten 6.000 euros per donar-los a un menjador social de TGN"