Coronavirus: cinc nous positius i cap defunció a les comarques de Tarragona

La demarcació acumula 2.550 contagis i 328 defuncions testades
Joan XXIII i el Sant Joan de Reus seran els dos hospitals de la Covid-19 al territori | Laia Solanellas

Es continuen detectant nous contagis per Covid-19 a les comarques de Tarragona. En l'últim balanç del Departament de Salut s'han comptabilitzat quatre nous casos de coronavirus a la regió sanitària del Camp de Tarragona i un de nou a les Terres de l'Ebre. En total, des de l'inici de la pandèmia, s'han acumulat 2.550 positius, 2.210 al Camp i 340 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions, en l'últim informe de Salut no se n'ha registrat cap de nova i, en total, es mantenen les 444 víctimes mortals totals arreu de les comarques tarragonines —399 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

El Departament de Salut tampoc ha reportat cap nova alta hospitalària a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. En aquest sentit, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen ara als 1.270, 1.141 al Camp de Tarragona  i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 328 defuncions testades  

Ara mateix, són 328 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 444 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 494 positius confirmats acumulats, 87 defuncions per Covid-19 testades —85 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.210 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 340 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 474 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 20 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 254 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.141 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 399 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 313 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"La gran iniciativa dels estudiants URV per ajudar pacients de Covid-19" "Atenció: Caiguda del preu de l'habitatge a les comarques de TGN"