Un nou positiu i cap defunció per coronavirus a les comarques de Tarragona

La demarcació acumula 2.551 contagis i 328 defuncions testades
Una professional sanitària agafa una mostra per fer una prova de coronavirus a l'Hospital Clínic. | ACN

L'últim balanç diari del Departament de Salut comptabilitza un nou cas de coronavirus a la regió sanitària del Camp de Tarragona i cap a les Terres de l'Ebre, després del positiu d'ahir dilluns, 6 de juliol. En total, des de l'inici de la pandèmia, s'han acumulat 2.551 positius a la demarcació de Tarragona, 2.211 al Camp i 340 a l'Ebre.

Pel que fa a les defuncions, l'últim informe de Salut no en registra cap de nova i, en total, es mantenen les 444 víctimes mortals totals arreu de les comarques tarragonines —399 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

El Departament de Salut ha reportat una nova alta hospitalària a les regió sanitària del Camp de Tarragona. En aquest sentit, el conjunt de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen ara fins als 1.271, 1.142 al Camp de Tarragona  i 129 a les Terres de l'Ebre.

Hi ha 328 defuncions testades  

Ara mateix, són 328 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques de Tarragona. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 444 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen estables, amb 493 positius confirmats acumulats, 87 defuncions per Covid-19 testades —85 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 42 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.211 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 340 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 473 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 20 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 254 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.142 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 399 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 313 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 36 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

"Important pas per crear l'àrea metropolitana de Tarragona" "Avui comença: Arrenca la Selectivitat a TGN sota fortes mesures antiCovid"