El múscul turístic de la Costa Daurada torna a apostar per promocionar-se de forma conjunta

La reedició del conveni Corner agrupa enguany prop de 30 ajuntaments i institucions de la demarcació
El conveni reeditat aplega un total de 27 institucions de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre | Toni Cabanillas

El Saló de Plens de la Diputació de Tarragona ha estat, aquest dimarts al matí, l'escenari per unificar l'oferta turística de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre de l'any 2020. Un total de 27 institucions —encapçalades per la pròpia Diputació i amb especial atenció als ajuntaments de la zona i les principals associacions hoteleres i turístiques del territori— han signat la 17a reedició del Conveni Corner per tal d'articular una promoció conjunta i comuna dels atractius turístics i culturals de la demarcació.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La presidenta de la Diputació de Tarragona, la republicana Noemí Llauradó, ha reivindicat el nou conveni anual com «una gran eina per promocionar de forma conjunta les nostres marques, recursos i atractius turístics», i ha defensat que «la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre proposen una gran diversitat d'atractius turístics que suposen un actiu majúscul per al nostre territori». Les accions del conveni se centraran en la participació a nou fires nacionals i internacionals, una promoció internacional i diverses campanyes de comunicació durant l'any.

La Costa Daurada es bolca en l'objectiu de «desestacionalitzar i diversificar» el seu turisme

Llauradó ha insistit en «la importància» de l'acord i ha destacat «la confiança i la complicitat de tots els agents implicats per promocionar el nostre turisme com el sector clau per a la nostra economia que representa». El conveni implica un pressupost comú de poc més de 400.000 euros, xifra que suposa un increment notable del 19% respecte a l'any anterior. A l'acte, distès i àgil, han signat tots els representants institucionals de la demarcació, un per un.

La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, ha recordat que «la nostra estratègia passa per desestacionalitzar i diversificar el nostre turisme, i per això cal que tots anem junts». També ha assegurat que l'acord «reforça la marca de la Costa Daurada alhora que n'abarateix els costos», motiu pel qual s'ha mostrat més que satisfeta amb la reedició d'un conveni que ben aviat complirà els 20 anys de vigència, i que any rere any segueix dotant-se de més pressupost i més múscul econòmic, polític i empresarial.

També et pot interessar

"✈ L'aeroport de Reus tindrà una nova connexió aquest estiu" "🚄 El nou tram del Corredor sí que millora la connexió entre Barcelona i València"