Intenten robar en tres caixers a Tarragona, Cambrils i Salou

Els fets han passat durant la matinada del 31 de juliol
Les c脿meres van registrar dos lladres intentant assaltar els caixers | cedida.

 

L'alerta va arribar a la centraleta dels Mossos d'Esquadra durant la matinada del passat 31 de juliol. El motiu de l'av铆s era l'intent de robatori en un caixer de la Rambla Nova de Tarragona, segons explica el Diari de Tarragona, quan uns lladres l'intentaven for莽ar per extreure els diners. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

Els lladres ho van intentar en les tres localitats

Quan quedaven pocs minuts per a les dues de la matinada, els Mossos havien rebut l'alerta de l'intent de robatori a la sucursal bancaria de la ciutat. En arribar, per貌, els agents de la policia catalana no van trobar a ning煤, per貌 van apuntar els fets i fotografiar el caixer, tot i que no hi havia res estrany. 

D'altra banda, per貌, la c脿mera de seguretat va enregistrar dos lladres que havien entrat al caixer i com amb un objecte intentaven for莽ar una tapa per poder agafar els diners en efectiu. No van aconseguir endur-se res i van fugir. 

Despr茅s d'aquest, va arribar una alerta que havia succe茂t el mateix intent de robatori en sucursals de la mateixa entitat bancaria a Salou i Cambrils. En el primer municipi, poc abans de la mitjanit, un home intentava treure la tapa del caixer, per貌 no ho va aconseguir, mentre que en el cas de la localitat del Baix Camp, es va trobar amb una tapa desencaixada i el vidre de la pantalla trencat. 

A partir de les imatges enregistrades, es dedueix que els autors d'aquests intents de robatoris eren els mateixos en les tres localitats per la roba que portaven. A m茅s, aquests fets han fet saltar l'alerta als Mossos, que han informat que s'ha d'estar atent a qualsevol den煤ncia d'aquestes caracter铆stiques.

"La Cl铆nica Baviera se solidaritza un any m茅s amb els nens sahrau铆s acollits a Tarragona" "鉂 JA 脡S OFICIAL: La gran not铆cia que s'acaba d'aprovar sobre un peatge de l'AP-7 a TGN"