Les obres del Corredor a Vila-seca causaran talls a les línies R14 i R15 entre el 6 i el 8 de desembre

Renfe preveu un servei alternatiu per carretera
Imatge del ramal d'enllaç entre el corredor mediterrani i l'estació del Camp de Tarragona, poc abans d'arribar a l'intercanviador de la Boella | ACN

Les obres del Corredor Mediterrani que Adif ha de fer al voltant de Vila-seca obligaran a interrompre el servei ferroviari de les línies R14 i R15 entre les dotze del migdia del 6 de desembre i les dotze del migdia del dia 8. En concret la circulació quedarà tallada entre Tarragona i Reus i Renfe ha previst habilitar un servei alternatiu amb autobusos mentre duren els treballs.

A l'R14 el trajecte per carretera es farà entre Tarragona i Lleida, ja que a causa de les fortes pluges de finals d’octubre la circulació ja es trobava tallada entre l’Espluga de Francolí i Lleida. En el cas de la línia R15 el recorregut en autocar serà entre Tarragona i Reus i obligarà a modificar alguns horaris.

Renfe ha demanat als usuaris que abans de viatjar consultin els nous horaris per minimitzar l'afectació de les incidències.

També et pot interessar

"🔴 ATENCIÓ: El sorprenent anunci que acaba de fer el complex nuclear de Tarragona" "Els sis restaurants amb Sol Repsol de TGN ja formen part del Comitè d'Experts de l'AEHT"