El Port de Tarragona millora la seguretat viaria i ferroviària interna amb noves senyalitzacions

Es duran a terme una cinquantena d'actuacions per renovar els senyals en els encreuaments de la instal·lació portuària

El Port de Tarragona està implementant un projecte de millora de la seguretat viaria i ferroviària interna. Es renovarà la senyalització vertical i horitzontal, amb marques viàries i pictogrames en les interseccions dels vials de circulació amb les vies del tren de tota la zona portuària. El port pretén millorar les condicions de seguretat en la circulació d'ambdues xarxes. Es duran a terme fins a 52 actuacions per millorar la senyalització en els encreuaments.

Des del port es recorda que els elements de seguretat que disposen aquestes interseccions especials és superior a les que assenyala la llei, ja que s'introdueixen automatismes que avisen els usuaris amb antelació al pas de la circulació ferroviària o redueixen els temps d'espera.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

"Última hora: Gran cop de realitat amb un fort augment de positius a TGN i l'Ebre avui" "Els grans projectes que la Generalitat té pendents a Tarragona i Reus"