Alcover té la gasolinera amb els preus més baixos de tot Catalunya

La gasolina d'aquesta estació costa 0,915 euros el litre i es troba entre les 6 més econòmiques d'Espanya

Aquests dies, només surten a la carretera els transportistes, els repartidors o qualsevol professió que depèn del volant per treballar durant l'Estat d'Alarma. Un fet que els pot beneficiar clarament a l'hora d'omplir el dipòsit és el preu del combustible, ja que la crisi econòmica que està provocant el coronavirus també es reflecteix en el sector petrolier, que pateix una baixada considerable del preu del barril de petroli.

En aquest sentit, Autopista.es ha editat un mapa en el qual s'explica on són les estacions de servei amb els preus més econòmics, que en la majoria de casos són inferiors a 87 cèntims en el litre de dièsel i la gasolina a menys de 92 cèntims el litre. Així, les dues gasolinera més barates de l'Estat espanyol es troben a El Ejido, a l'avinguda Almerimar i a l'avinguda Màlaga, on es pot comprar el litre de gasolina a 0,875 euros i 0,889 euros, respectivament.

El Camp de Tarragona també apareix en aquest mapa. L'estació Oliprix d'Alcover, a l'Alt Camp, es troba en sisena posició quant al combustible més econòmic d'Espanya i la seva gasolina costa 0,915 euros el litre. En aquest sentit, és la primera benzinera a sobrepassar la barrera dels 90 cèntims. 

"📉ÚLTIMA HORA: Devastadores dades de l'atur a TGN aquest març" "❗️🏥La greu reclamació dels sanitaris dels hospitals de Tarragona"