Renfe engega una promoció per a grups entre Tarragona i València i Alacant

S'oferten més de 200.000 places fins a un 50% de descompte, fins a esgotar existències
Renfe llança una campanya promocional entre el Camp de Tarragona amb la Comunitat Valenciana | ACN

Renfe ha engegat una campanya promocional per incentivar els viatges d'oci en tren durant el període estival. Des d'aquest passat 6 de juliol, s'ha començat la promoció per a grups de 4 persones amb preus molt competitius per connectar el Camp de Tarragona i València i Alacant.

S'engega la promoció 'YoVoy Verano!'

La promoció, que també inclou Barcelona com a sortida i arribada, és per viatges en trens AVE i Euromed. L'oferta és exclusivament per a viatges en classe Turista en aquests dos combois i estarà present fins a esgotar existències. 

Els usuaris que estiguin interessats poden adquirir fins a quatre bitllets per viatjar entre els mesos de juliol i agost des del Camp de Tarragona fins a València per 100 euros i fins a Alacant per 120 euros. 

  

Aquesta oferta és una promoció de Renfe que porta per nom 'YoVoy Verano!' i s'han promocionat més de 200.000 places per l'estiu amb un descompte de fins a un 50% per viatjar des de Barcelona fins a Alacant, incloent-hi la parada de Tarragona, aprofitant el Corredor Mediterrani.

Augment de places als trens

Renfe ha augmentat durant aquest mes de juliol, en concret des d'aquest dia 7, el nombre de places en els combois que circulen entre Barcelona i la Comunitat Valenciana, passant per Tarragona. En aquest sentit, s'ha recuperat la circulació d'un Euromed els diumenges a les 18.15 hores des de València fins a Barcelona amb parada a Castelló i Camp de Tarragona.

Aquest augment de trens suposa un increment del 33% els diumenges en sentit nord al Corredor Mediterrani. Entre totes dues destinacions, actualment, circulen sis trens diaris per sentit i una els diumenges entre València i Barcelona. Segons la demanda i les noves exigències dels viatges, les freqüències s'aniran ampliant.

"IQOXE: La mort d'un treballador engega una nova onada de protestes a Tarragona" "Bones notícies: Europa escull la URV per a un gran projecte de cooperació"