Els parcs infantils del Port de Tarragona tornen a obrir

Les zones de joc tornen a ser accessibles, però amb restriccions de seguretat
El Moll de Costa compta amb dos parcs infantils i un espai per jugar a bàsquet | Cedida
 

Els parcs infantils del Port de Tarragona tornen a ser accessibles per als més petits. La reobertura s'ha fet efectiva avui 19 de juny, i afecta els parcs que el Port gestiona dins del seu espai portuari. La reobertura ha estat possible, encabint-la en aquesta 'nova normalitat' i gràcies a la flexibilització de les restriccions decretades durant l’estat d’alarma.

Concretament, les zones de joc a l'aire lliure són els dos parcs situats al Moll de Costa, l'espai per jugar a bàsquet situat al mateix moll i el parc infantil del Serrallo.

Les quatre zones han estat precintades durant més de tres mesos, com molts altres espais públics de la ciutat, però finalment aquest divendres s'han tornat a obrir i ja es troben accessibles, les zones de joc a l'aire lliure, les sorreres i parcs infantils, per a tots els infants visitants del Port de Tarragona. Tot i això la institució ha recalcat que tot i que ara ja es podrà gaudir de les instal·lacions, cal seguir fent ús de les mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic i totes les altres mesures de seguretat i higiene, així com respectar el distanciament social.

Per altra banda, el Port de Tarragona vol fer una crida a les persones adultes per ser responsables dels menors a càrrec i els insta a extremar el control sobre els infants, evitant crear aglomeracions i apel·lant a la responsabilitat individual i col·lectiva.

"Ja hi ha data: Els trens regionals de Renfe recuperaran la normalitat" "Es dispara la demanda: La novetat que pot garantir molts diners als pagesos de TGN"