Nous brots de Covid-19: Tarragona, Reus, Salou, Vila-seca, la Ràpita i Roquetes registren 24 positius

S'està fent seguiment a 127 persones a esperes de resultat

Els casos de coronavirus continuen augmentant a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i la de les Terres de l'Ebre en forma de brot. El Departament de Salut, aquest dimarts, ha notificat sis nous brots a les localitats de Tarragona, Reus, Salou, Vila-seca, Sant Carles de la Ràpita i Roquetes.

18 positius i 112 persones en seguiment al Camp

A la ciutat de Tarragona, quatre membres d'una família han donat positiu per Covid-19. Aquests, però, no mantenen cap relació amb el que ja s'havia registrat a la ciutat i, de moment, hi ha 23 persones en quarantena a l'espera del resultat de les proves que se'ls han realitzat.

A la capital del Baix Camp també s'han registrat el mateix nombre de positius. Tots ells s'han donat en una família de Reus i Salut manté el seguiment a 33 persones més que han estat en contacte amb ells. Així mateix, aquest nou brot no té cap relació amb els que ja havien sorgit a la ciutat.

El nou brot que hi ha Salou tampoc té relació amb l'anunciat durant aquest passat dilluns. Els nous contagis afecten cinc persones que tenen la Covid-19 i s'ha produït en un grup d'amics. En conseqüència, s'està fent seguiment a 33 persones.

Per últim, el quart brot de coronavirus ha estat a Vila-seca. Cinc membres d'una unitat familiar han donat positiu per la Covid-19. A causa d'aquests casos, es troben en quarantena 23 contactes d'aquests contagiats a l'espera del resultat de les proves.

Entre els quatre nous brots a la regió sanitària del Camp de Tarragona hi ha divuit persones que han donat positiu per Covid-19, mentre s'està fent seguiment a 112 persones a esperes de resultat.

Les Terres de l'Ebre registren 6 positius nous

Pel que fa a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre a Sant Carles de la Ràpita hi ha hagut un segon brot de coronavirus on s'han confirmat tres positius en l'àmbit social. A causa d'aquests positius, estan en quarantena 15 persones a qui se'ls hi fa seguiment.

Al municipi de Roquetes n'hi ha hagut un al Raval de Crist, el qual té pendent el nombre de contactes total. Els positius confirmats són del mateix nucli familiar i hi ha 3 persones que han donat positiu.

"El clam d'ERC contra la «pràctica desaparició» dels trens a TGN" "Les floristeries es resignen però no llencen la tovallola del Dia de la Rosa"