Tarragona registra una caiguda en contractes temporals aquest agost

Tot i la disminució, ha estat la quarta província menys afectada

Els contractes temporals a la demarcació de Tarragona han disminuït aquest mes d'agost respecte al mes de juliol. Segons dades de procedents del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) de l'últim any, un estudi de Randstad assenyala que la caiguda a les comarques tarragonines ha estat del -16,3% aquest últim mes.

Durant l'agost de 2020, a Tarragona s'han realitzat un total de 17.306 contractes temporals, un total de 3.374 menys que durant el mes de juliol d'enguany, que se'n van registrar 20.680. Tot i ser una caiguda elevada la regió tarragonina està per sota de la mitjana nacional (-26,8%) i molt per sota de la mitjana catalana (-32%). 

A més, la província de Tarragona és una de les que han vist disminuir menys la xifra de contractes temporals. En concret, a nivell espanyol, està per darrere d'Almeria (-9,7%), Lleida (-13,1%) i Cadis (-14,5%).

"IMPORTANT: Tarragona recupera trens d'alta velocitat cap a BCN sis mesos després" "MINUT A MINUT: L'Onze de Setembre més atípic arreu de TGN, en directe!"