Diverses tasques de millora a l'N-340 alteraran la circulació de set municipis

Les obres es duran a terme del 25 de febrer a l'1 de març
Diversos punts de la carretera N-340 quedaran alterats per les obres | ACN

 

El Ministeri de Foment ha comunicat que del pròxim dilluns 25 de febrer fins al divendres 1 de març, la carretera N-340 quedarà alterada temporalment a la circulació. Un total de set municipis de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre es veuran afectats per tasques de millora de la via, provocant que la circulació per la carretera quedi alterada.

Set municipis afectats per les obres

Les obres de millora dels set municipis afectats per aquest conjunt d'intervencions seran els termes municipals del Creixell, Roda de Berà, el Vendrell, Castellet i la Gornal i l'Arboç, entre els dies dilluns 25 i dimecres 27 de febrer. D'altra banda, del 26 de febrer a l'1 de març també quedarà afectada la circulació al terme municipal de Camarles i el límit de la província de Tarragona, a Alcanar.

La carretera N-340 a l'alçada de l'Arboç | Google Maps

 

Les millores afectaran la circulació

La carretera N-340 rebrà millores segons ha manifestat la Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment, la qual portarà a cap diverses intervencions. Com a conseqüència d'aquestes actuacions la circulació de vehicles a diverses zones del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre quedarà afectada. En aquesta línia, s'habilitarà un pas alternatiu pels usuaris de la via.

Bàsicament, les intervencions consistiran a repintar les línies horitzontals de la calçada dels quilòmetres 1058, 440 i 1090 de la carretera N-340. En aquesta ocasió es portarà a cap un tall mòbil o fixe d'un sol carril, amb el pas alternatiu habilitat. 

 

Punt de pas de l'N-340 al terme municipal del Creixell. | Cedida

 

Conservació i manteniment a l'N-340

D'altra banda, durant el període de febrer els treballs es realitzaran als punts quilòmetrics 1181 i 1199 de la mateixa carretera. El motiu és la reparació del ferm de la carretera, així com la conservació i manteniment de la via. En aquesta ocasió també s'habilitarà un pas alternatiu per un carril mentre es treballa en l'altre.

Aquest conjunt d'intervencions per la millora de la via poden ocasionar retencions durant els dies d'actuació. D'altra banda, la Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment ha explicat que les obres s'iniciaran a les vuit del matí i es finalitzaran a les set de la tarda, si les condicions meteorològiques ho permeten.

"REPORTATGE: «No sóc esquerp, gandul ni antisocial: sóc Asperger»" "ENTREVISTA: «Tarragona té bon múscul industrial però poc teixit empresarial»"