NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Els trens regionals de Renfe recuperen el servei habitual a partir de dissabte

Les línies prestaran el 100% de l'oferta, com ja passa amb la majoria dels trens de rodalies Barcelona

Renfe recuperarà el servei habitual del seu servei de Rodalies Catalunya a partir d'aquest dissabte 20 de juny. Així, tornaran a la seva oferta habitual les línies R11, R12, R13, R14, R15, R1 i R17, i també l'RT2 de rodalia del Camp de Tarragona. La mesura, segons ha indicat l'operador en un comunicat, s'ha pres de forma coordinada amb el titular del servei i segueix els paràmetres marcats per les autoritats. Actualment, l'oferta era del 50%, però amb la fase de represa la programació es normalitza. De fet, a Rodalies Barcelona les línies principals ja funcionen des de la setmana passada amb el seu servei habitual. En canvi, seguiran aturades l'RG1, RT1 i el tren Avant Tortosa-Barcelona perquè altres serveis fan el recorregut.

A Rodalies Barcelona, la línia R7 Barcelona Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat tampoc funciona perquè està tancada la UAB. Pel que fa a l'R8, es manté al 50% de l'oferta. Renfe informa que en funció de com evolucioni la demanda es faran els canvis adients per adequar l'oferta. 

"Es dispara la demanda: La novetat que pot garantir molts diners als pagesos de TGN" "El llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, 2 anys després"