NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

El 85% dels estudiants de la URV s'adhereixen a la vaga general

La jornada s'ha resolt amb dues persones detingudes a Tarragona

 

Gran seguiment de la jornada de vaga general a les aules de la Universitat Rovira i Virgili. Segons dades de la mateixa institució, un 85% dels estudiants han fet ús del seu dret de vaga aquest dijous, 21 de febrer, i no han anat a classe. El campus de les Terres de l'Ebre, a Tortosa, és el que ha comptat amb un percentatge més elevat d'adhesions, seguit de la facultat de Medicina i Ciències de la Salut, a Reus, la facultat de Turisme i Geografia, a Vila-seca, i les facultats del Campus Catalunya de Tarragona.

Al llarg d'aquest 21-F, des de TarragonaDigital.com realitzem un seguiment exhaustiu minut a minut del desenvolupament de la jornada de vaga. Des de primera hora del matí, diversos punts estratègics com el Port de Tarragona, la carretera N-240 o la via A-7 han patit talls de circulació. El punt de màxima tensió s'ha produït passades les dotze del migdia a l'N-240, a l'altura del pont de accés cap al peatge de l'AP-7. Els manifestants han topat amb tres furgones dels Mossos d'Esquadra que els ha barrat el pas, fruit del qual els vaguistes han acabat retrocedint i dessistint del seu objectiu de tallar l'autopista.

A l'ESO, Batxillerat i FP, l'èxit del 21-F és de poc més del 50%

El seguiment de la vaga general per part dels estudiants de tercer i quart d'ESO, Batxillerat i els cicles de Formació Professional ha estat menor que el de la URV. Segons dades dels Serveis Territorials d'Educació, el percentatge d'adhesions a la vaga era d'un 56% a les comarques de Tarragona i d'un 78% a les Terres de l'Ebre a primera hora de la tarda. La rutina educativa tornarà a la normalitat aquest divendres, 22 de febrer, un cop hagi acabat la jornada de vaga general.

També et pot interessar

"REPORTATGE: L'Hospital de Reus aposta per una UCI més oberta a les famílies" "REPORTATGE: La URV s'obre a més de mil estudiants de la Xina"