L'Ajuntament de Riudoms prepara lots amb material de protecció per als establiments

S'està treballant noves propostes per a la reactivació i dinamització econòmica del teixit comercial
S'han destinat 16.000 euros a la mesura | Aj. Riudoms

Des de l'inici de l'estat d'alarma, l'equip de govern de l'Ajuntament de Riudoms ha tingut la prioritat de protegir la salut dels veïns i veïnes del coronavirus. Per aquest motiu, el consistori, a través de l'Alcaldia i de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha realitzat una acció per fer arribar lots amb materials de protecció als comerços locals.

Durant les primeres setmanes de l'estat d'alarma, aquests lots es van repartir als comerços de productes de primera necessitat, els quals estaven oberts per oferir els serveis a la ciutadania. Aquesta darrera setmana, havent entrat a la fase 0 de la desescalada, s'ha estat fent entrega del mateix lot de protecció als comerços i serveis de bar i restauració que estan reprenent l'activitat.

Els lots estan formats per mascaretes FFP2, mascaretes tèxtils, guants, gel desinfectant i bates. L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, explica que «l'objectiu principal d’aquesta distribució és una protecció doble. D’una banda, protegir els comerciants de cada establiment que estan diàriament en contacte amb la clientela i, de l’altra, aconseguir també la protecció de la població que acudeix a comprar a aquests comerços».

En total, l'Ajuntament de Riudoms ha destinat prop de 16.000 euros en aquesta acció, on s'han distribuït 1.450 mascaretes, 6.500 parells de guants, 260 pots de gel desinfectant i 650 bates de visita a més de 130 establiments de municipi. La Regidoria de Promoció Econòmica està treballant noves propostes per a la reactivació i dinamització econòmica del teixit comercial  empresarial riudomenc amb l'objectiu de mitigar els efectes socioeconòmics que està provocant la crisi sanitària de la Covid-19.

"Passar-te a la factura digital d'aigua pot ajudar a lluitar contra el coronavirus" "Comencen les obres de la carretera entre Almoster i la Selva"