L'Albert, el cuiner de Castellvell del Camp, a les portes de la final de Masterchef Junior

El de Castellvell del Camp va tornar al concurs durant la repesca
L'Albert, el cuiner castellvellenc, a les portes de la final de Masterchef Junior | RTVE

Fa just una setmana, l’Albert, el petit cuiner de Castellvell del Camp, rebia la millor notícia possible: va tornar a entrar a Masterchef Junior durant la repesca. Les broquetes de salmó van ser el seu passi per tornar a entrar al concurs, el qual podria arribar a guanyar. La seva tornada al programa, però, va arribar just després que el seu compte de Twitter fos eliminat temporalment per haver publicat uns tuits amb missatges com Â«Arriba España» i a favor de Santiago Abascal.

L’Albert ja es troba a les semifinals del concurs televisiu, a les quals només han aconseguit arriba set dels setze concursants: Albert, Daniela, Juan, Leo, Lu, María i Vega. En el pròxim programa només quatre d’aquests arribaran a la final, aquells que aconsegueixin més punts.

Sens dubte, l’Albert s’ha convertit en el concursant més carismàtic d’aquesta setena edició de Masterchef Junior i fins i tot podria arribar a guanyar-lo, tot i que alguns creuen que els seus plats no són dignes de guanyar el certamen. El fe que el nostre petit cuiner tarragoní tornés al programa durant la repesca, juntament amb la Vega, fa que tingui menys números de guanyar que els altres cinc concursants, que han aguantat al programa des del capítol u.

De totes maneres, gairebé tota la sort està tirada i aquest divendres a partir de les 22.10 hores sabrem si l’Albert passa a la final. En el programa d’avui els aspirants treballaran amb els seus avis per actualitzar els seus plats preferits amb un toc d’avantguarda.

Notícies relacionades

"🎉ACTES I HORARIS: Riudoms celebra la 22a Trobada de Sacaires i la Festa Major!" "💧ALERTA: Asseguren que el vessament de la depuradora de la Selva no és un cas aïllat"