Els Bombers retiren un eixam d'abelles al centre de Riudoms

Les abelles s'han instal·lat als fanals de la plaça de l'Om, al centre del municipi
Els operaris tractant la zona on s'han instal·lat les abelles a la plaça de l'Om de Ruidoms| Ajuntament de Riudoms

 

Els Bombers de la Generalitat han realitzat una actuació al centre de Riudoms, avui dijous 9 de maig on han hagut de retirar un rusc d'abelles que s'havia format als fanals de la plaça de l'Om. La Guàrdia Municipal de Riudoms va alertar als serveis d'emergència d'aquest eixam d'abelles al centre del municipi amb l'objectiu que fos retirat rapidament, ja que suposava un perill per la ciutadania del poble.

Quan les abelles s'instal·lin a la caixa seran retirades del fanal   | Ajuntament de Riudoms

 

Retiren un rusc d'abelles de la plaça de l'Om

Fins a una dotació dels bombers s'ha adreçat a la plaça de la vila per retirar les abelles aquest matí. Aquests animals s'havien instal·lat a la caixa de llum dels fanals de la plaça de l'Om. L'eixam tenia una mida més petita que una pilota de futbol i estava allotjat en els fanals de la plaça.

Una dotació dels bombers de la Generalitat s'ha adreçat a la plaça de l'Om de Riudoms | Ajuntament de Riudoms

 

  

Els Bombers de la Generalitat han retirat el casquet del fanal i han habilitat un espai alternatiu per a les abelles. Per motius de seguretat a la ciutadania, procediran a retirar la caixa de cartró on s'hauran refugiat les abelles i per tant deixaria de ser un perill pels riudomencs i riudomenques.

Els Bombers de la Generalitat col·loquen un espai alternatiu per a les abelles al fanal | Ajuntament de Riudoms

 

Un eixam d'abelles s'instal·la en un test de Reus

El carrer Major de Reus, va ser tallat a la circulació de vianants a causa d'un rusc d'abelles el passat dia 26 d'abril. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís a les cinc de la tarda informant que havien localitzat un rusc d'abelles sota un test, a l'altura del número 7 d'aquest carrer cèntric de la ciutat. Davant el perill que pot causar  a la ciutadania la retirada d'aquest animal, la Guàrdia Urbana de Reus va acordonar la zona mentre retiraven les abelles. 

També et pot interessar: 

"Espectacular incendi d' una furgoneta a la Selva del Camp" "Riudoms instal·la diverses senyalitzacions per promocionar el comerç local"