Comencen les reformes de la piscina municipal de Masriudoms

Les obres d'arranjament de les instal路lacions han comen莽at aquest gener i s'espera que tinguin una durada de vuit mesos
Les reformes a la piscina municipal han comen莽at aquest mes de gener | Cedida

La piscina municipal de Masriudoms, municipi adherit a l'Ajuntament de Vandell貌s i l'Hospitalet de l'Infant, arrenca el seu seguit de reformes d'arranjament. Segons ha informat l'ajuntament, les obres serviran per solucionar les patologies constructives, la manca d'estanquitat i tamb茅 per adequar les instal路lacions i l'entorn del vas de la piscina.

Les obres tenen un termini d'execuci贸 de vuit mesos

Els objectius fixats per l鈥橝juntament de Vandell貌s i l鈥橦ospitalet de l鈥橧nfant els executar脿 l'empresa Obres i Contractes Penta SA, a qui se li ha adjudicat la reforma per un import de 274.000 euros aproximadament. Segons han informat fonts properes a l'ajuntament, s'espera que el termini d'execuci贸 de les obres, que han comen莽at aquest mes de gener, sigui d'uns vuit mesos.

L'alcalde de Vandell貌s i l鈥橦ospitalet de l鈥橧nfant, Alfons Garcia, ha explicat que els plans de l'ajuntament s贸n que els usuaris de la piscina municipal de Masriudoms puguin gaudir de les instal路lacions millorades pels volts de Sant Joan.

L'ajuntament vol construir un nou vas de piscina i millorar l'accessibilitat

Dins de les reformes projectades, hi ha la construcci贸 d'un nou vas de piscina dins de l'actual, que se sustentar脿 mitjan莽ant micropilots. El vas d'una piscina 茅s, per entendre'ns, l'estructura en qu猫 es cont茅 l'aigua, i en el cas del de la piscina de Masriudoms ser脿 desbordant i disposar脿 d'una escala interior a l'aigua. Tamb茅, per millorar l'accessibilitat al recinte, s鈥檋abilitaran unes escales noves i una rampa adaptada.

Les mides del nou vas de la piscina municipal seran de 19,40 metres de llarg i 9,40 metres d鈥檃mple; i tindr脿 una profunditat m铆nima d鈥檃igua d鈥1,20 metres i una m脿xima de 2,00 metres.

"馃憦El gran gest de l'Albiol amb una fam铆lia que ho va perdre tot en un incendi" "鉂 Tanca l鈥檋ist貌ric forn Queralt d鈥橝lforja"