La CUP de la Selva del Camp denuncia la inactivitat del govern municipal per l'agressió racista a en Tamsir

El passat mes de juny van entrar els propietaris exigint que marxi de la casa perquè no pagava el lloguer

Aquest dimecres, 29 de juliol, el Casal Popular La Raconera de la Selva del Camp ha explicat el cas d'agressió al Tamsir, veí del municipi del Baix Camp. Davant d'aquests fets, la CUP de la Selva del Camp ha fet un comunicat donant-li suport, a més de denunciar la inacció del govern municipal i exigir-li que es personi com acusació popular. 

Agredeixen un veí de la Selva del Camp

El Tamsir és un veí de la Selva del Camp, on té arrendada una casa. Aquest passat mes de juny, la família convilatana arrendadora de la casa, va entrar-hi exigint que marxés basant-se en el fet que no li pagava el lloguer, la qual cosa és una falsa, segons assegura el Casal Popular La Raconera.

En conseqüència d'aquesta agressió, el grup municipal de la CUP ha emès un comunicat donant suport al Tamsir, a més de confirmar que hi ha hagut altres agressions que van quedar invisibilitzades. Així mateix, denuncien l'agressió i els agressors i «considerem que aquestes pràctiques són racistes i més aviat pròpies de pràctiques mafioses», indiquen des del grup municipal.

Ataquen la inactivitat del govern

En el comunicat de la CUP, a més, assenyalen que el govern n'és coneixedor dels fets, però s'ha mostrat inactiu i han donat el silenci com a resposta. Per aquest motiu, denuncien «que no assumeixen els compromisos i també la poca consideració que el govern i el consistori té cap a la societat civil i les entitats del poble».

A més, consideren que és un fet més greu, després d'aprovar una declaració institucional de l'abril del 2019, on es declarava la Selva del Camp un municipi contra el feixisme i el racisme, i en favor de la convivència en la diversitat.

"Agenda: No us perdeu el nou Castellvell MusicFest, un agost ple de música gratuïta!" "Castellvell del Camp: Detecten un positiu asimptomàtic a la plantilla de l'Ajuntament"