‘El Foraster’ de TV3 visita Riudecanyes

El programa s’emetrà aquest dimecres a les 22.40 h

El poble de Riudecanyes serà  protagonista a TV3 la nit d’aquest dimecres, 19 de desembre, gràcies al programa ‘El Foraster’. A partir de les 22.40 hores de la nit, s’emetrà l’episodi d’aquest programa en què Quim Masferrer visita el poble del Baix Camp de Riudecanyes. Masferrer i el seu equip visitaran el poble per parlar amb la seva gent, amb les entitats del poble i per conèixer les seves tradicions, el seu paisatge, la idiosincràsia de la vila i els seus habitants.

L’enregistrament del capítol es va fer recentment i durant diversos dies. L’equip del programa i el presentador van entrevistar diversos riudecanyencs i riudecanyenques que destaquen per algun fet en concret. Finalment, es va fer el resum de l’estada del Foraster, el moment més divertit del programa i on Quim Masferrer explica les vivències i anècdotes dels dies que ha passat al poble amb forma de monòleg. L’acte va tenir lloc a la Societat Recreativa de Riudecanyes, que es va omplir dels vilatans i vilatanes per viure el moment, que es podrà veure aquest dimecres a TV3.

Imatge del monòleg final del Foraster a Riudecanyes. | El Foraster

 

Durant la seva estada a Riudecanyes, Quim Masferrer coneixerà l'Albert, un jove de 19 anys que és la mare d'un petit porc senglar; i descobrirà el soterrani de Miquel Oliva, on té amagades peces insòlites dels seus viatges arreu del món. A més, el Foraster sabrà de primera mà com es fa l'oli de gran qualitat i coneixerà l'emocionant història d'en Joan i en Hammou, dos pagesos que es dediquen al cultiu de l'olivera i són molt més que un patró i un jornaler. En la seva visita, la Carlota li demostrarà com és la gran crac del futbol de Riudecanyes, i el Miquel Arias serà el guia del Quim durant la visita al castell d'Escornalbou. 

TV3 ja va fer un petit avançament per promocionar l’episodi de Riudecanyes. En aquest vídeo es defineix Riudecanyes com «a prop d’un pantà, un poble tranquil on el temps passa volant». Per exemple, ja s’avança com Quim Masferrer se sorprèn que els noms d’alguns carrers siguin els dies de la setmana mentre parla amb algunes veïnes.

Riudecanyes no és el primer poble del Camp de Tarragona que visita 'El Foraster'. En temporades anteriors. el programa ja va visitar altres pobles com Cornudella del Montsant, Prades, Bràfim, La Vilella Baixa o Barberà de la Conca, o pobles de les Terres de l'Ebre com la Torre de l'Espanyol, Benifallet, Els Muntells, Godall, les Cases d'Alcanar, Poblenou del Delta, Horta de Sant Joan, Masdenverge o Ascó.

"ÚLTIMA HORA: 2 ferits en un xoc entre un camió i un cotxe a la Selva de Camp" "Prades recull més de 4.000 € per a La Marató de TV3 durant el pont de la Puríssima"