Cambrils tancarà la Biblioteca Municipal per obres l'última setmana d'agost

Entre el 27 d'agost i l'1 de setembre s'hi duran a terme unes obres per millorar l'aïllament acústic de la zona infantil i automatitzar la porta interna
Imatge del taller la Sirena de la Font realitzat el 13 de juliol | Ajuntament de Cambrils

 

Entre el 27 i l’1 de setembre la Biblioteca de Cambrils romandrà tancada al públic per tal que s’hi dugin a terme unes obres de renovació i millora de les instal·lacions i l’equipament d’aquesta. Durant aquests quatre dies, es faran treballs a la zona infantil per tal de millorar-ne l’aïllament acústic i així rebaixar les molèsties que aquesta zona poguessin provocar a la resta de l’edifici. L’altra reforma que es produirà serà l’automatització de la porta interna, que hauria de fer més accessible per a tothom l’entrada a la biblioteca.

Encara que estigui tancada físicament , els usuaris que hagin de renovar algun llibre, DVD o altre document podran fer-ho a través de l’accés a la xarxa de biblioteques de la Generalitat ‘Argus’ que està disponible a la web de la biblioteca cambrilenca.  

Un cop acabades les obres, la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils encarà els seus últims dies en horari d’estiu. Del 3 al 7 continuarà obrint en aquest horari, de dilluns a divendres de 9 a 14.30 hores. El dia 10 de setembre estarà tancada i l’horari d’hivern es reprendrà el 12 de setembre, obrint de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores. Cal recordar que el 15 d’agost la biblioteca també estarà tancada.

Un estiu ple de noves activitats a Cambrils

Durant aquest estiu, la biblioteca ha ofert com a novetat com a novetat una sèrie d’activitats dirigida a les famílies. Una d’elles ha sigut la celebració d’un trencaclosques en família amb l’objectiu de què els més petits aprenguin a la vegada que s’ho passen bé jugant. Cada dimecres d’estiu des de les 12, les famílies han pogut trobar a la sala infantil una sèrie de trencaclosques per a nens de 0 a 8 anys. El 22 i 29 d’agost seran els dos últims dies d’aquesta activitat.  

El taller “La Sirena de la Font” dirigit a infants de 4 a 8 anys, ha estat l’altra novetat estiuenca de l’espai. A través de contes i rondalles, aquest taller explica als més petits quin és el patrimoni urbanístic i cultural de Cambrils. El pròxim 10 d’agost a les 12 hores tindrà lloc la darrera  edició d’aquesta activitat que ha anat a càrrec d’Ans Educació.

Uns lots que han complementat l’oferta de la Biblioteca

Com cada estiu els usuaris de la biblioteca han pogut demanar en préstec una sèrie de lots sorpresa. Es tracta d'unes bosses que contenen diferents documents com llibres infantils, novel·les o DVD i que, els majors de 16 anys, poden tenir en préstec durant un mes. A més dels usuaris habituals, els casals d'estiu que ho hagin sol·licitat han tingut accés a lots de préstec i fer ús de les instal·lacions per activitats lúdiques. 

"Riudoms acollirà diumenge la concentració d'homenatge als dos ciclistes morts" "ACTES I HORARIS: Riudoms es prepara per celebrar la Fira de l'Avellana amb més novetats"