Prades tira endavant la nova urbanització de Les Forquetes

L'Ajuntament ha posat a la venda per subhasta dotze parcel·les
Prades tira endavant la nova urbanització de Les Forquetes | Ajuntament de Prades

El passat 16 de novembre, la Generalitat de Catalunya, a través de la pàgina web de contractació pública, va publicar la posada en marxa de la venda per subhasta de dotze parcel·les a la vila de Prades (Baix Camp). Concretament a la que serà la nova urbanització de Les Forquetes.

Situades a tocar del camí de les Forquetes i al peu del coll muntanyenc del mateix nom, la majoria d'aquestes parcel·les tenen unes dimensions d'entre 400 i 500 metres quadrats, si bé n'hi ha dues que arriben als 1.300 i 1.500 metres quadrats. Tot plegat en un cost de licitació inicial que arriba als 74.463,36 euros en el terreny més car, i de 32.848,95 euros el més barat, ambdós sense comptar l'IVA.

Fins al dia 10 de desembre, els interessats en la compra d'alguna d'aquestes parcel·les, poden presentar les seves ofertes al registre general del consistori; així com poden obtenir informació a través del telèfon 977 868 018, o a l'e-mail info@prades.cat.

La urbanització de Les Forquetes

Després que la creació de la urbanització fos aprovada per decret de l'alcaldia (075/2015) el juny del 2015, el projecte redactat per l'arquitecte Josep Martí i Borràs comença a prendre forma.

L'Ajuntament de Prades espera que la nova zona residencial es materialitzi els pròxims mesos, i que a mitjà termini es converteixi en un focus d'atracció per a nous veïns a la Vil·la Vermella. Una doble oportunitat perquè Prades es faci més gran, i els futurs inquilins dels nous habitatges trobin la millor acollida en un entorn idíl·lic.

D'altra banda, el consistori d'aquest municipi del Baix Camp, espera treure un bon rèdit econòmic de la venda d'aquests terrenys, que si antigament havien estat zones agrícoles, actualment es trobaven majoritàriament sense cap mena d'ús.

Plànol de Prades amb la ubicació de la nova urbanització de Les Forquetes | Ajuntament de Prades

"Sergi Pedret és el nou alcalde de Riudoms" "Riudoms convoca el Concurs de Pessebres 2018"