Torna una nova edició de les Fires i Festes de Prades aquest cap de setmana

El programa d'actes d'aquest any està farcit d'activitats amb música, cultura, festa i bon ambient
Del 23 al 27 se celebrarà una nova edició de les Fires i Festes de Prades | Josep

 

Aquest dijous, 23 d'agost, es va donar el tret de sortida a un cap de setmana de Fires i Festes a Prades. El programa d'enguany està farcit d'activitats amb música, cultura, festa i bon ambient que faran gaudir, de ben segur, a tots els assistents. Els actes van començar dijous a les 18.00 hores amb un espectacle infantil a càrrec del Petit Marremangu. A les 20.00 hores es va dur a terme el pregó de Fira amb la coneguda dibuixant Pilarín Bayés. A més, a la nit es va celebrar una festa a la plaça amb 'Lo Pau de Ponts', i totes les activitats s'aniran desenvolupant durant el cap de setmana, fins al dilluns, 27 d'agost. 

Un cap de setmana ple d'activitats a Prades

Aquest divendres, 24 d'agost, a partir de les 17.00 hores tindrà lloc la Cursa Popular BTT a la zona esportiva. A les 22.00 hores el grup Messengers, conegut pel programa de TV3 'Oh Happy Day', oferirà un concert a l'església. A la mateixa hora a la Sala Polivalent de l'Ajuntament vell, es farà la conferència «Saturn, el Senyor dels Anells», a càrrec d'Aleix Roig. A les 23.00 hores s'observarà Saturn a través d'un telescopi. Per acabar d'amenitzar la nit, se celebrarà la Festa Jove, amb DJ Enric Font i DJ Bleizy. 

El grup Cat Rock, un dels plats forts del programa

El dissabte, 25 d'agost, a les 10.00 hores, es farà la pujada a les vinyes, a càrrec del Club BTT Prades. A la mateixa hora, al parc de la Font d'en Grau, hi haurà un concurs de petanca. De les 16.30 a les 18.30 hores tindrà lloc una festa infantil amb inflables a la piscina de la vila. A les 20.00 hores, l'Orquestra Melodia oferirà un concert de Fira al Centre Cívic. L'acte estarà obert a tothom i serà gratuït. 

A les 22.00 hores es farà la conferència «El millor Mart dels darrers anys», a càrrec d'Aleix Roig. Un cop acabi, es podrà observar mart amb telescopi. A les 23.00 hores se celebrarà el Ball de Fira amb l'Orquestra Melodia. A continuació, la formació Cat Rock delectarà a tot el públic amb les seves versions de música en català. 

Diumenge, 26 d'agost, a les 10.00 hores, hi haurà un concurs de petanca al parc de la Font d'en Grau. A les 11.00 hores es farà una activitat de tir amb plat a la Partida de Vinarroig. A les 12.30 hores, la plaça Major acollirà un ball de sardanes a càrrec de la Cobla Tarragona. 

A les 16.30 hores, al camp de futbol municipal, es disputarà el partit de futbol entre el C.F Prades 02 i el C.F Priorat Nord. A les 18.00 hores, tindrà lloc la Plantada i una cercavila de gegants a la plaça dels Arbres. Per acabar el dia, a les 22.30 hores, hi haurà un correfoc de fira a càrrec del Ball de Diables d'Alforja. 

El darrer dia de les Fires i Festes, dedicat als més petits

El dilluns, 27 d'agost, serà l'últim dia de l'esdeveniment i les activitats aniran totalment adreçades als més petits. Així doncs, a les 11.00 hores, hi haurà diversos tallers per a la mainada i inflables a la plaça Major. A les 18.00 hores Martin Puyol Solo Show oferirà un espectacle infantil. Tot seguit, tindrà lloc una xocolatada. Finalment, a les 22.00 hores, s'ha preparat una sessió de cinema a la fresca, en la qual es podrà veure la pel·lícula 'Zootropolis'.

"VÍDEO: Graven un grup organitzat que arrancava símbols independentistes a Riudoms" "ATENCIÓ: Troben una serp d'Amèrica a les comarques de Tarragona"