Recapten més de 2.000 euros per reconstruir la xurreria incendiada d’Alforja

L’Associació de Joves d’Alforja ha aconseguit aquesta xifra de diners després d’organitzar un vermut solidari en benefici de la propietària del negoci

 

L’associació de Joves d’Alforja ha recaptat 2.059,79 euros que serviran per reconstruir la xurreria del poble, incendiada el passat divendres 9 d’agost a causa d’un acte vandàlic. L’entitat ho ha aconseguit gràcies a un vermut solidari que va organitzar aquest diumenge a la rotonda on s’ubica habitualment el negoci i que va comptar amb la participació de tot el poble i amics i familiars de la propietària del negoci.

El col·lectiu ha indicat a través del seu compte de Facebook que esperen que amb aquests diners «la xurrera pugui arreglar bona part dels desperfectes i que el més aviat possible la tornem a tenir activa». A més, han celebrat el gest solidari amb un «hem fet poble».

El relat dels fets

El passat divendres 9 d’agost a la matinada, Alforja es despertava consternava perquè un veí havia calat foc a la xurreria de la rotonda del municipi. Uns quants veïns van avisar a la propietària del comerç quan durant la matinada van començar a veure flames a l’interior de la xurreria. La propietària es va desplaçar fins al negoci i va poder apagar les flames amb un extintor. Posteriorment, els Bombers de la Generalitat van arribar al lloc dels fets que revisar que el foc estava completament apagat.

Afortunadament cap persona va resultar ferida a conseqüència del foc. L’autor dels fets va ser un veí del mateix municipi que unes hores abans ja havia increpat a la propietària de la xurreria. Segons la dona, el veí del poble ja havia causat diversos problemes en altres ocasions. Finalment, els Mossos d’Esquadra van detenir a l’autor per calar foc a l'establiment.

Imatge de l'incendi de la xurreria d'Alforja | Facebook

 

"🔴 ÚLTIMA HORA: Ferit greu en ofegar-se en una platja de Mont-roig" "🔥NOVETATS: Un detingut per l'incendi de la xurreria d'Alforja"