Riudoms instal·la diverses senyalitzacions per promocionar el comerç local

Establiments i entrades al municipi estaran senyalitzats amb el cartell 'Compra aquí, Comerç de Riudoms'
'Compra aquí, Comerç de Riudoms', la campanya per incentivar la compra de proximitat | Ajuntament de Riudoms

 

Riudoms vol impulsar el comerç local al municipi amb la nova iniciativa 'Comerç de Riudoms', un projecte que pretén difondre i comunicar la importància del comerç al poble. Aquesta nova campanya es basa a instal·lar cartells en diversos punts del municipi, com a l'entrada al nucli urbà o als establiments comercials del poble per informar que s'adhereixen a la campanya. L'objectiu és fomentar el comerç de proximitat en els establiments del poble. 

Les primeres banderoles als establiments de Riudoms ja s'han començat a instal·lar | Ajuntament de Riudoms

 

'Compra aquí, Comerç de Riudoms'

Sota el lema 'Compra aquí, Comerç de Riudoms' l'Ajuntament té previst establir 60 banderoles a les façanes dels establiments comercials, a banda dels cinc cartells a les carreteres d'accés a Riudoms. Aquesta nova mesura s'endinsa en el Pla de Dinamització del Comerç Local, amb l'objectiu agrupar l'oferta comercial del poble vinculant als comerços que formin part d'aquesta campanya.

Els consumidors identificaran els comerços en cada carrer, especialment al Nucli Antic de Riudoms | Ajuntament de Riudoms

 

Una campanya per promoure el comerç local

Uns 40 establiments comercials de Riudoms ja han acceptat col·laborar en la campanya, per incentivar i estimular que els habitants del municipi comprin al poble. No obstant tots aquells establiments del municipi que vulguin adherir-se encara tenen l'oportunitat de fer-ho. Aquesta acció ha estat organitzada per la Taula de Comerç de Riudoms, que agrupa als comerciants del poble amb membres de l'ajuntament per crear un espai de diàleg per impulsar el comerç local.

A través dels cartells es realitza una tasca de promoció visual i una imatge unitària del comerç local a Riudoms. La riudomenca Montse Gili Llurba va dissenyar el logotip de la campanya 'Comerç de Riudoms va ser la proposta guanyadora després que es realitzés un concurs popular per escollir l'acció comunicativa.

 

També et pot interessar:

"ATENCIÓ: Roben 1.000 quilos de cablejat telefònic en 5 municipis del Baix Camp" "AGENDA: Riudoms celebra la Festa de les Relíquies els diumenges de maig"