Circula de nou el tren aturat a les Borges del Camp per incidència tècnica

Es dirigia cap al Priorat i la Ribera d'Ebre per finalitzar el trajecte a Saragossa

ACTUALITZACIÓ — 19:05

El tren de la línia R15 autrat a les Borges del Camp reprèn la marxa després de solucionar les incidències tècniques i, ara, circula amb 60 minuts de demora.

NOTÍCIA — 18.18 hores

Nous problemes a la línia R15 de Rodalies de Catalunya. Un comboi que ha sortit de Barcelona i es dirigia a Saragossa ha quedat aturat a les Borges del Camp per una incidència tècnica. 

Parat al Baix Camp

El tren afectat aquesta tarda de diumenge ha sortit de l'Estació de França de la capital catalana a les 15:43 hores. Des de Rodalies s'ha informat que ha quedat aturat a l'altura de les Borges del Camp, quan faltaven pocs minuts per a un quart de set de la tarda. 

El comboi es dirigia a Riba-roja d'Ebre, que havia d'arribar a les 19:04 hores i, des d'aquí, havia de continuar el seu camí fins a Saragossa. El motiu que ha provocat aquesta aturada del tren i, conseqüentment, el retard en la mateixa línia, ha estat una incidència tècnica.

Mor una persona atropellada entre Mollet i Montmeló

Aquesta tarda, un tren de la línia R11 de Rodalies de Catalunya ha quedat aturat entre les estacions de Mollet Sant Fost i Montmeló per l'atropellament d'una persona, la qual ha mort, mentre una altra ha resultat ferida. Protecció Civil ha activat la prealerta FERROCAT per aquest incident. Hi ha hagut afectacions a les línies R11 i R2 Nord.

"🔴 MOLT FORT: La greu estafa que afecta tot un poble tarragoní" "🍽AGENDA: Arrenca la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms amb una diversitat gastronòmica!"