Un any més, Roda de Berà organitza diverses activitats per La Marató de TV3

Es duran a terme aquest mateix diumenge, 15 de desembre
Una imatge d'arxiu del plató de 'La Marató de TV3'. | CCMA

L’Ajuntament de Roda de Berà, amb la col·laboració de nombroses associacions rodenques, ha organitzat la Fira d’Entitats per La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. Tot i que el gruix d’activitats es concentrarà el proper diumenge 15 de desembre, el passat diumenge l’associació RockCat RC Team va organitzar la ‘Recerca del tresor amb cotxes radiocontrol’, la qual va comptar amb una quarantena de participants.

Les activitats continuaran aquest dimecres, 11 de desembre, a les sis de la tarda amb una xerrada sobre les malalties minoritàries, que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal. Dissabte al matí, al Club Tennis Barà, se celebrarà el setè Torneig de pàdel mixt, i a la tarda el Club Atlètic Roda de Berà sortejarà una cistella de Nadal.

Diumenge, la jornada central dels actes solidaris a Roda de Berà

Diumenge dia 15, l’activitat se centrarà a la plaça de l’Ajuntament i al Poliesportiu Municipal, on hi tindrà lloc —de deu del matí a dues de la tarda— la Fira d’Entitats per La Marató de TV3. Hi haurà activitats per a tothom, com un caga tió gegant, inflables, toro mecànic, tir amb arc, futbolí, ping-pong, mini pista de tennis, mini circuit de cotxes de ràdio control, pinta-cares, tallers de Nadal, passeig amb carro de cavalls, classe de judo o exhibició de ball, a càrrec de les associacions i entitats rodenques.

La jornada comptarà amb servei de bar i es podran degustar pinxos de truita a partir d’un euro o comprar coca i gofres. Les entitats també posaran a la venda diferents articles per recaptar fons: postals de Nadal, quadres, punts de llibre i bijuteria de puntes de coixí, entre d’altres. A les dotze del migdia tindrà lloc el sorteig de cinc lots de Nadal de la campanya ‘Comprar en el comerç local té premi’, impulsada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Roda de Berà.

"❗ OFERTA DE FEINA: Busquen monitors per al Parc de Nadal d'Altafulla" "🎄 TOTS ELS ACTES: El programa de les festes de Nadal 2019 a Torredembarra"