Quatre agents interins s'incorporen a la Policia Local de Roda de Berà

Aquest dimecres, 29 d'agost, han pres possessió del seu càrrec, tot i que des del 20 d'agost formen part de la plantilla

 

El cos de la Policia Local de Roda de Berà ha incorporat, recentment, quatre nous agents interins. El matí d'aquest dimecres, 29 d'agost, han pres possessió del seu càrrec de manera oficial. No obstant això, des del passat 20 d'agost formen part de la plantilla de la Policia Local. Aquests agents es dedicaran a cobrir substitucions relacionades amb qualsevol necessitat d'absència, suplència, acumulació de tasques o de vacants temporals que hi puguin haver. 

Quatre nous agents a la Policia Local de Roda de Berà

La selecció dels agents es fa dur a terme a través de la creació d'una borsa d'agents que va iniciar l'Ajuntament de la localitat per donar resposta a diverses situacions d'urgència. Amb aquestes noves incorporacions es podrà reforçar el cos i, a la vegada, incrementar la seguretat. 

Cal posar en relleu que els quatre agents van passar totes les proves de selecció mitjançant un concurs d'oposició lliure. Aquest procés es va basar en la valoració de tot un seguit de condicions de formació, mèrits i nivell d'experiència relacionats amb la tasca policial i amb la superació de proves psicològiques i físiques. 

Col·loquen un vidre afilat a la cadira dels socorristes d'una platja a Roda

La Policia Local de Roda continua sent notícia a causa d'un ensurt que es va endur un socorrista quan es dirigia cap al seu lloc de feina. Els fets van tenir lloc el passat diumenge, 26 d'agost, a la platja de la Costa Daurada de Roda de Berà.

El jove va explicar a través de les seves xarxes socials que tot just quan es disposava a col·locar-se sobre la cadira de vigilància, va trobar un petit vidre afilat col·locat en un dels graons per pujar al capdamunt d'aquesta mena de cadires, que solen tenir certa alçada per poder tenir més camp de visió i de control sobre la platja a vigilar.

En la seva publicació de denúncia a les xarxes socials, el jove hi adjunta la següent reflexió: «Puc entendre que entre socorrista i usuari de la platja pot haver-hi certes diferències quant a normativa i, de vegades, petites discussions que es generen. Però, de veritat existeixen persones que desitgen que algú que està treballant per ajudar a la gent, es clavi aquest vidre afilat a la planta del peu? Reflexionem sobre la societat que ens està venint damunt...».

"ATENCIÓ: Tot el que has de saber de les obres del carrer Pere Badia a Torredembarra" "CANVIS al mercat setmanal de Torredembarra les pròximes 2 setmanes"