Torredembarra treu a licitació sis projectes aturats per la crisi del coronavirus

Les ha obert d'obres, serveis i subministraments

L'Ajuntament de Torredembarra ha obert diverses licitacions d'obres, serveis i subministraments. Els terminis per a la presentació d'ofertes van quedar suspesos per l'estat d'alarma i, a mesura que es pugui, s'aniran reprenent quan s'aixequi la suspensió, la qual cosa es publicarà en el perfil del contractant del mateix consistori del Baix Gaià.

Sis licitacions obertes

La crisi del coronavirus ha provocat l'aturada d'obres als municipis. Per aquest motiu, Torredembarra ha reprès ja l'activació de licitacions i en són un total de sis relacionades amb obres, serveis i subministraments.

En aquest sentit, s'ha obert la licitació de diversos serveis. Un d'assessorament i assistència jurídica en matèria laboral i defensa en els procediments judicials; el servei de recull de premsa; i el servei de tractament de tèrmits en el terme municipal. Així mateix, també s'ha iniciat la licitació de les obres del projecte d'urbanització de la zona verda del carrer de Lleida i les del projecte d'arranjament del carrer dels Pirineus (tram c/ Bages al camí del Vallès) i camí del Vallès (tram c/ Pirineus fins al c/ Cadí). També hi ha a licitació el subministrament de trofeus i material esportiu.

  

  

D'altra banda, hi ha licitacions en tràmit que han quedat suspeses, com ara la impressió de material gràfic, el servei d'espectacles pirotècnics, el servei de realització del casal d'estiu, entre altres. En aixecar-se la suspensió, es continuarà la seva tramitació, en cas què sigui necessari dur a terme per la via d'urgència.

Amb motiu de la crisi sanitària per la Covid-19, s'han hagut de realitzar diversos contractes, els quals s'han publicat al perfil del contractant. En aquest sentit s'han contractat mesures de protecció de les persones (EPIs i desinfecció d'instal·lacions), potenciar el teletreball (compra d'equips portàtils, tauletes i assessorament informàtic per poder tenir eines per a treballar a distància), i seguretat ciutadana i regulació del trànsit. A més, s'ha contractat un curs virtual d'acompanyament al dol que du a terme la Biblioteca Mestra Maria Antònia.

"Pilar Romero, nova alcaldessa de Creixell" "Torredembarra lluita contra els mosquits de cara al bon temps"