Altafulla licita la millora del clavegueram al passeig del Fortí i el parc de Voramar

El pressupost, amb l'IVA inclòs, se situa vora els 87.000 euros
El passeig del Fortí d'Altafulla, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital

L'Ajuntament d'Altafulla ha tret a concurs les obres de millora de la xarxa de sanejament del passeig del Fortí i el parc de Voramar de la localitat, al nord de la costa del terme municipal. Arran del desenvolupament urbanístic que en els darrers anys s’ha produït en el barri marítim i a la zona dels Munts, que és on es produirà la principal afectació dels treballs que s'han de dur a terme, el clavegueram es troba, segons el projecte de les obres, en una «situació d’exigència molt propera a la seva màxima capacitat».

La zona dels Munts d'Altafulla necessita millorar la seva xarxa de clavegueram

Aquesta saturació de la xarxa de sanejament se suma a un altre factor, la seva antiguitat, que en alguns trams ja s'aproxima als 30 anys. A més, atesa aquesta antiguitat de l'obra, es produeix un desconeixement del seu traçat exacte.

Tot plegat fa, ara, que calgui reforçar i millorar la xarxa de sanejament en aquest punt del terme municipal, que afecta l’àmbit del passeig del Fortí, des del seu capdamunt, fins als carrers dels Pins i de la Serra Vilaró, pels quals la xarxa arriba a l’estació de bombament de la via Hercúlea, i el parc de Voramar

Unes obres de dos mesos de durada i fins a 87.000 euros de pressupost

El pressupost de licitació d'aquests treballs que es posen ara a concurs se situa en els 71.000 euros que, amb l'IVA afegit, s'eleven fins als 86.561,73. Segons el projecte executiu de l'obra, es calcula que, un cop adjudicada i formalitzat el contracte, la durada dels treballs s'allargui, com a màxim, fins als dos mesos. El període de presentació d'ofertes per part de les empreses que vulguin concórrer a aquest concurs s'allargarà fins el proper dilluns, dia 25 de novembre, a les dues del migdia.

"♻ La Torre desplega el porta a porta amb cubells amb xip: pagarà menys qui més recicli" "🎉 ALTAFULLA: Avui arriba el correbars, un dels actes més populars de la Festa Major!"