Busquen monitors per al Parc de Nadal d'Altafulla

Es durà a terme entre el 2 i el 4 de desembre de 2020
Una de les anteriors edicions del Parc de Nadal d'Altafulla, en una imatge d'arxiu. | Robert Vera

Altafulla ja prepara a tota màquina el Parc de Nadal, que la localitat acollirà entre els dies 2 i 4 de gener del nou any. La regidoria de Festes de l’Ajuntament de la localitat, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ha convocat una oferta de feina per a la contractació de monitors i monitores de lleure per a aquest esdeveniment infantil, que tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu els primers dijous, divendres i dissabte de l'any 2020.

Els currículums es poden enviar al Punt d'Informació Juvenil d'Altafulla

Els currículums es poden fer arribar al correu electrònic pijaltafulla@gmail.com, o bé presencialment, a la seu del Punt d’Informació Juvenil d’Altafulla, a la Pallissa de l'Era de l'Esteve, al carrer de les Bruixes, sense número. La data límit de presentació de sol·licituds finalitzarà el dijous, 19 de desembre, aquest inclòs.

Cal que les persones candidates disposin de la titulació oficial de monitor de lleure i que demostrin experiència de treball prèvia amb infants. L’oferta també demana predisposició al treball actiu amb infants i joves en qualsevol dels àmbits d’actuació del Parc de Nadal com ara en esports, tallers, inflables, entre d’altres.

Les tasques al Parc de Nadal seran en horari de tarda

Un cop s’hagin valorat tots els currículums per part de l’organització del Parc de Nadal, es comunicarà qui ha estat admès, i també se’ls informarà de les seves tasques al Parc de Nadal d’Altafulla. El treball al Parc de Nadal d’enguany s’estableix del 2 al 4 de gener de 2020, en l’horari de les 16.00 a les 20.00 hores.

"🎄 TOTS ELS ACTES: El programa de les festes de Nadal 2019 a Torredembarra" "🎄IMATGES: La fàbrica d'on surten els llums de Nadal que il·luminen TGN!"