El Casal d’Estiu de Torredembarra aplica el protocol per Covid-19 per un possible cas

Un dels infants del Casal està a esperes dels resultats de la prova

La prova del coronavirus que se li ha de realitzar a un infant ha obligat, com a mesura de prevenció, al Casal d'Estiu que organitza l'Ajuntament de Torredembarra, dirigit per la Fundació Pere Tarrés, activar el protocol per Covid-19. Un dels participants a les activitats estiuenques s'ha de realitzar la prova mèdica per a detectar si és un cas positiu.

Els organitzadors del Casal ja han contactat amb les famílies dels altres infants del mateix grup de convivència i del grup de convivència d'un dels germans, per explicar-los que no podran tornar a assistir al Casal fins que es coneguin els resultats de la prova.

En total, hi ha 15 infants i 2 monitors que estan en aïllament a esperes dels resultats de la prova. En cas que el resultat fos positiu, aleshores s'informarà les famílies afectades del protocol a seguir que marqui el Departament de Salut i de les mesures que ha de prendre l'Ajuntament de Torredembarra.

Així mateix, aquest cas no està relacionat amb el brot de Covid-19 que el Departament de Salut ha donat a conèixer aquest dimecres i que afecta tres persones d'una mateixa família de Torredembarra i de Roda de Berà.

"Agenda: Roger Mas pujarà a l'escenari del Festival Roca Foradada!" "Última hora: Nou brot de coronavirus al Tarragonès"