'La Caixa' aportarà diners a la Pobla de Montornès per ajuts a infants

L'acord s'ha signat aquest dijous, 28 de novembre
L'alcalde de la Pobla de Montornès, Francesc Larios, acompanyat de les representants de l'obra social La Caixa. | TarragonaDigital

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès i l’Obra Social 'la Caixa' han signat un acord a través del qual l'entitat bancària col·laborarà amb els programes socials del consistori, concretament els que es centren a donar resposta a les necessitats dels infants del municipi. Per part de l’Ajuntament, ha signat el document l’alcalde, Francesc Larios, acompanyat per la regidora Vanesa Blanco, responsable de Serveis Socials, i per part de l’Obra Social 'la Caixa' la directora de l’oficina de CaixaBank a la Pobla de Montornès, Marian González, i la Gestora Banca d’Institucions, Ana Buqueras.

Aportacions per als alumnes de l'escola i per als casals d'estiu de la canalla en risc d'exclusió

L’aportació de l’Obra Social 'la Caixa' es destinarà a dues línies d’actuació. La primera és el casal d’estiu, concretament a cobrir el cost del servei per aquelles famílies que presentaven risc d’exclusió social prèvia selecció i derivació feta pels serveis socials i que va finançar l’Ajuntament de la Pobla de Montornès.

La segona línia se centra en els alumnes del Col·legi Els Ametllers per les necesitats inherents a l’escolarització, com són els diversos materials escolars, llibres de text, a més de transport per excursions i reforç educatiu.

La Caixa també aporta fons per una aula d'alfabetització digital a Torredembarra

Fa tot just uns dies també es feia públic que Torredembarra crearà una aula d'alfabetització digital dirigida a persones nouvingudes o que es trobin en situació d'atur amb l'ajut de l'Obra Social 'la Caixa'. L'entitat bancària, a través de la seva obra social, aportarà un total de 4.500 euros que facilitaran l’adquisició de set ordinadors, un projector i una pissarra. Amb la creació d'aquesta aula es pretén millorar l'atenció a les persones aturades i persones nouvingudes inscrites als serveis d'orientació laboral i de primera acollida.

"🍸 LA TORRE: Dissabte, vermut solidari per la Fundació Onada" "📲 ALTAFULLA: El servei que atendrà els consumidors via Whatsapp"