El nerviosisme per la crisi del coronavirus arriba a la pres贸 de Mas d'Enric

Uns reclusos van cremar papers i coixins aquest cap de setmana a mode de protesta

La tensi贸 i l'estat general de nerviosisme arran de l'auge de la pand猫mia del coronavirus ha generat episodis i incidents fora dels ja tronats dels supermercats o els 猫xodes per carretera cap a la segona resid猫ncia. A anys llum d'aquestes realitats s'amaga una altra, la dels reclusos de la pres贸 de Mas d'Enric, al Catllar. Alguns d'ells han protestat aquest cap de setmana per exigir m茅s informaci贸, protecci贸 i defensa.

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, fins a tres interns van rebel路lar-se aquest dissabte al vespre i van comen莽ar a llen莽ar papers cremant 鈥攊 un coix铆, fins i tot鈥 en assabentar-se del nou ritme en auge de la pand猫mia al territori, i per exigir m茅s mesures de protecci贸 i d'informaci贸 sobre la seva exposici贸 a possibles contagis.

Les fonts consultades per aquest mitj脿 asseguren que la incid猫ncia es va resoldre poc despr茅s sense necessitat de mediar els funcionaris, i que en les hores posteriors no hi ha hagut m茅s problemes a la pres贸 catllarenca. Els testimonis treuen ferro al cas i emmarquen la protesta en una 芦reacci贸 desesperada禄 en prendre consci猫ncia de la realitat externa als murs de Mas d'Enric.

"馃敶 URGENT: S'eleven a catorze els casos positius de coronavirus a Tarragona" "馃挦Roda de Ber脿: Milloren la xarxa municipal d'aig眉es amb un innovador sistema"