Una dona retira llaços grocs a Torredembarra enmig de crits

La pancarta de la Torre de la Vila, tot i algun dany, segueix al lloc on ha aparegut penjada

Poc després de les deu del matí d'aquest dijous, 30 d'agost, una dona ha arrencat els llaços grocs que hi havia col·locats a les pilones del carrer de Joan Güell de Torredembarra, just al davant de la porta lateral de l'església. Tal com es pot veure al vídeo que il·lustra aquesta notícia, la dona ha arrencat diversos llaços de plàstic groc que hi havia en aquest punt del centre històric de la Torre.

Tot just aquest matí, la tanca metàl·lica de la Torre de la Vila havia despertat amb una pancarta groga amb el lema «Llibertat, us volem a casa». Ha estat just a l'entorn d'aquest punt on la dona ha arrencat els llaços grocs. Ara bé, a les onze del matí, just després de l'acció de la dona, la pancarta groga encara era al mateix lloc, penjada a la tanca de la Torre de la Vila —això sí, amb algun dany en forma de forat i d'estrips. 

Una dona arrenca llaços grocs al centre de Torredembarra

Tal com es pot veure a les imatges, la dona que protagonitza l'acció arrenca diversos llaços grocs a banda i banda de les pilones situades al carrer de Joan Güell de Torredembarra. Ho fa enmig de crits d'algun veí, que li retreu la seva actitud. En l'escena, també es pot veure com llença diversos dels plàstics que ella mateixa retira a les papereres de la zona.

En qüestió de poques hores, la Torre de la Vila i la zona del seu entorn s'han convertit en escenari de manifestacions en l'espai públic. Abans de les vuit del matí, ja lluïa a la tanca la pancarta groga amb la inscripció «Llibertat, us volem a casa», penjada per algun col·lectiu independentista. Unes hores més tard, doncs, una dona ha decidit retirar els llaços grocs que hi havia en el mateix carrer de Joan Güell.

La pancarta, aquest matí de dijous, cap a les onze. | Gerard Recasens

 

La pancarta ha patit diversos forats, tal com es veu a la imatge. | Gerard Recasens

 

"Fins a quina hora podran obrir les terrasses dels bars per Santa Rosalia?" "FOTO: La pancarta que ha aparegut aquest matí a la Torre de la Vila de Torredembarra"