La botiga de moda Escair guanya el 8è Concurs d'Aparadors Nadalencs de Roda de Berà

Hi ha hagut un total de tres guanyadors

 

El 8è Concurs d'Aparadors Nadalencs de Roda de Berà ja té guanyador. Es tracta de la botiga de moda Escair, que va rebre el premi aquest dijous, 27 de desembre, a la tarda, en el marc de la primera jornada del Parc Nadalenc Infantil. L'Ajuntament de Roda de Berà va lliurar tots els premis del Concurs d'Aparadors Nadalencs de Roda de Berà, que enguany ha arribat a la seva vuitena edició. 

El concurs està organitzat per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Roda de Berà, amb la regidora Cèlia Tresserres al cap capdavant. El certamen premia els aparadors dels comerços del municipi que estan més ben decorats durant aquestes festes amb motius nadalencs. El jurat del concurs va visitar els comerços que s'havien inscrit al concurs, un total de sis establiments, el passat 21 de desembre. D'aquesta manera, els membres del jurat van valorar la manera de vendre el producte o servei de cada establiment mitjançant la decoració nadalenca i com utilitzen la llum i el color. Així, van decidir quins eren els millors aparadors del Nadal d'aquest 2018. 

El primer premi, dues entrades per a PortAventura

El comerç que es va endur el primer premi va ser la botiga de moda Escair, premiat amb dues entrades a PortAventura i un diploma. Pel que fa al segon classificat, va ser Thalassa Estetic, amb un premi d'un sopar per a dues persones a un restaurant de Roda de Berà valorat en 60 euros. Finalment, Parafarmàcia Natural va ser el tercer establiment guardonat, premiat amb un lot de Nadal i un diploma. Pel que fa a la resta d'establiments que van participar en el 8è Concurs d'Aparadors Nadalencs, el bar RH, Assegurances Baltasar i Moda infantil Peques, van rebre un diploma cadascun per la seva participació. 

Tots els premis, les entrades per a PortAventura, el sopar per a dues persones i el lot de Nadal, van ser lliurats per les regidores de l'Ajuntament de Roda de Berà Cèlia Tresserres i Teresa Ferré i pels regidors Manel González i José Ibort. 

"La Torre i Baix a Mar, plenes de «barreres» aquest divendres al matí" "NOVETATS sobre l'aparcament del carrer Lleida de Torredembarra"