Torna la Festa de l'Esport de Torredembarra aquest 29 de setembre

Se celebrarà el proper 29 de setembre a diversos espais de la Zona Esportiva Municipal
Una imatge d'una de les anteriors edicions de la Festa de l'Esport de Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat

 

Ja hi ha data per a la propera edició de la Festa de l'Esport, la que correspon a aquest 2019: serà el proper 29 de setembre, segons ha informat la regidoria d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra. Un total de 29 entitats i clubs de la vila prendran part en la cinquena edició d’aquest esdeveniment programant activitats participatives per a tots els públics.

La jornada començarà a les nou del matí amb l’obertura del recinte i informació als assistents i a les deu del matí s’iniciaran les activitats programades que finalitzaran a dos quarts de vuit del vespre. Tota la jornada es desenvoluparà a la Zona Esportiva Municipal, però els activitats es distribuiran en diferents espais: a l’interior i a l’exterior del Pavelló Municipal Sant Jordi, al camp de futbol, a la pista d’atletisme, a la piscina descoberta, a les pistes de tennis i de pàdel i a la pista de petanca.

Hi haurà activitats de tots tipus

El públic assistent podrà gaudir de tallers, classes de pràctica esportiva, exhibicions, jocs, inflables i moltes més activitats relaciones amb el món de l'esport de manera totalment gratuïta. També hi haurà una zona destinada als estands dels clubs i entitats, servei de bar i furgoteques durant tot el dia i a mitja tarda s’oferirà coca i xocolata a tots els assistents.

A més, els participants que prenguin part en un mínim de cinc activitats podran obtenir gratuïtament la samarreta de la Festa de l’Esport fins a exhaurir existències. Enguany, tractant-se de la cinquena edició, la samarreta estrenarà un nou disseny. Una altra novetat d’aquest 2019 és que es disposarà d’un locutor que dinamitzarà tota la jornada. L’objectiu de la Festa de l’Esport és «donar a conèixer l’ampli ventall d’activitats esportives que ofereixen els clubs i entitats, essent un gran aparador de la tasca que realitzen», segons han explicat des del consistori.

Els més petits van poder gaudir d'inflables col·locats a l'exterior de la zona esportiva de la Torre, en una de les edicions anteriors de la Festa de l'Esport. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

"La causa contra el regidor torrenc José García (PSC), arxivada" "👴👵 COMPARTIU: Busquen voluntaris per fer trucades a gent gran al Catllar"