Dissabte de Fira de Nadal a Torredembarra

A banda de les paradetes, es preveuen diverses activitats durant tota la jornada
La Fira de Nadal està prevista per a aquest dissabte, 22 de desembre. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Torredembarra obrirà les portes a les festes de Nadal aquest dissabte, 22 de desembre. Mentre els nens de Sant Ildefons cantin els números del sorteig de la Grossa nadalenca, a la vila s'estarà vivint una de les fires que es fan al centre de la Torre al llarg de l'any, la darrera: la Fira de Nadal.

De les deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre, els carrers de l'eix comercial estaran replets de paradetes dels comerços locals que oferiran els seus productes de cara a aquestes festes. La Fira de Nadal servirà per obrir un calendari d'activitats nadalenques a la Torre que arriba d'allò més farcit.

Parades amb productes i altres activitats paral·leles a la Fira de Nadal de Torredembarra

Així doncs, entre les deu del matí i dos quarts de dues del migdia i les cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre, els carrers del centre de la Torre disposaran de paradetes de productes artesans, de regal i d'alimentació. Al seu entorn, però, hi ha previstes més activitats. A la plaça de les Monges —la de Mossèn Joaquim Boronat—, d'onze a dos quarts de dues i de cinc a vuit, hi haurà un inflable i es faran dos tallers nadalencs, un dels quals consistirà a fer un tió reciclat.

A partir de les onze del matí, la Coral Xaloc farà actuacions itinerants pels carrers de la Torre i, mitja hora més tard, la companyia Patawa farà passejar per la Fira un personatge màgic. Durant la tarda, de 17.30 a 20.00 hores, diversos personatges nadalencs passejaran per la fira torrenca i, a partir de dos quarts de set, i haurà l'actuació musical amb música tradicional 'Nadales de sac i tamborino'.

No hi faltarà tampoc el tió Manu, que es podrà fer cagar des de dos quarts de sis de la tarda fins les vuit a la plaça de la Vila. Finalment, a les sis del vespre es farà una xocolatada popular amb coca, a la plaça de les Monges.

"RESUM DE L'ANY: 2018, any de contrastos al Baix Gaià" "ATENCIÓ: Torredembarra en Comú ja té candidat a l'alcaldia"