Lidl inicia la construcció d'un supermercat a Torredembarra

L'empresa alemanya té previst obrir per Setmana Santa de 2020
Ja han començat els primers treballs per construir un gran supermercat Lidl a Torredembarra. | Gerard Recasens

 

Lidl ha començat a construir un supermercat a Torredembarra que podria obrir, segons ha pogut saber BaixGaiàDiari.cat, per Setmana Santa de l'any vinent. Tot just aquesta setmana, la companyia alemanya ha iniciat els primers treballs al punt on aixecarà el seu supermecat: la que està compresa entre els carrers de Francesc Gual i el de Joaquim Torrens.

Traduint-ho: Lidl s'instal·larà al terreny que queda al costat i al darrere del restaurant McDonalds, a tocar, d'una banda, del supermercat Carrefour i, de l'altra, de les instal·lacions de l'Institut Ramon de la Torre i el parc adjacent.

Els treballs de construcció acaben de començar

Fa escassos dies que els operaris han començat a treballar sobre el terreny: ja s'han fet tasques de desbrossament, inspeccions tècniques i els primers moviments de terres. Segons ha pogut saber aquest mitjà, tot i que la llicència de construcció els permetria allargar les obres durant un any i mig, la previsió que manté la companyia alemanya és que no s'allarguin més de sis mesos.

La idea passa, doncs, per treballar al llarg de tota la tardor i l'hivern i la seva previsió és obrir portes per Setmana Santa de 2020, que caurà la primera setmana completa del mes d'abril, just amb l'inici dels mesos més turístics a la Torre.

Més de 2.000 metres quadrats de supermercat

Segons la informació a la qual ha tingut accés BaixGaiàDiari.cat, Lidl està construint un supermercat que tindrà una superfície total de poc més de 2.100 metres quadrats. D'aquests, més de 270 seran per a oficines i vora 400 per als magatzems. Els gairebé 1.500 restants seran de supermercat.

Adjacent a l'espai comercial, també s'ha previst una gran àrea d'aparcament amb 160 places, de les quals aproximadament 140 seran per a cotxes. El supermercat, que es preveu que tingui la façana encarada al carrer de Josep Pujol, tindrà dues entrades rodades. Per davant, doncs, mig any perquè Torredembarra aculli Lidl.

Una imatge dels primers treballs de moviment de terres al terreny on es construirà Lidl. | Gerard Recasens

 

"🔴 POLÈMICA: Retiren diverses estelades penjades en fanals a la Riera de Gaià" "🏃 ALTAFULLA: Obertes les inscripcions per la cursa de l'1 de novembre!"